Thiers Issard Nature mýdlo

Mýdla, krémy a vůbec prostředky ze kterých můžeme tvořiti mydlinky
Odpovědět
Slovi

Thiers Issard Nature mýdlo

Příspěvek od Slovi »

Dobrý den pánové, našel jsem toto mýdlo a složení je podle mě obdivuhodné, celkem by mě zajímal názor Wikinga a jiných odborníků. Mělo by tam být bambucké máslo a to je velmi drahá a kvalitní přísada.
Wiking

Re: Thiers Issard Nature mýdlo

Příspěvek od Wiking »

Nejaky konkretni odkaz na toto mydlo, popr. soupis INCI slozeni atd by nebyl?
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Vousáč

Příspěvek od Vousáč »

V noci slyším i vousy růst
Wiking

Příspěvek od Wiking »

Diky Vousaci! Na fotce je vypsano cele slozeni, to je super..
Nevim co je "indicum", jinak vse ostatni jsou OPRAVDU solidni prirodni veci, oleje atd.
Zadny svinstvo, ani v naznaku. To je opravdu potesujici. Zadny ropny produkty atd.
Typ mydla je prakticky identicky s mydly typu Calani atd..
Jen ta cena je trochu vyssi.. oproti Calani zhruba 2nasobna. inu plati se za "ZNACKU".. to je taky kazdemu jasne.
Ale ruku na srdce: opravdu me tesi, ze firma TI ma opravdu tolik soudnosti a slusnosti, ze za hodne penez nabizeji vysokou kvalitu.
"Byt zarostly je zvireci. Oholeni je znakem vyssi civilizace." Orig.: "Alles Behaartsein ist tierisch. Die Rasur ist das Abzeichen höherer Zivilisation."Arthur Schopenhauer, nemecky filosof, (* 22.2.1788 - † 21.9. 1860)
Slovi

Příspěvek od Slovi »

Děkuji vám pánové, tak rychle jste mi poradili až koukám, tak to vypadá že jej prověřím na vlastní vousy....
duun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duun »

môj názor je taký, že pokiaľ sú v zložení vypísané skutočne všetky zložky, nebude to mydlo ideálne kĺzať a bude len priemerne peniť. Slabšia rozpustnosť než overené prírodné mydlá, horšia ochota tvoriť penu. Narobíte sa ;) Stabilita vyšľahanej peny by ale nemusela byť zlá.
Thiers Issard tu možno stavil na ochotu používateľov ísť na kompromis kvôli čisto prírodnému zloženiu.. a hlavne značke...

Z.
Naposledy upravil(a) duun dne 17 bře 2015, 08:09, celkem upraveno 1 x.
duun
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od duun »

Slovi píše:... Mělo by tam být bambucké máslo a to je velmi drahá a kvalitní přísada.
Bambucké maslo v kvalite vhodnej do mydla sa u Vás v Česku cez internet predáva za cenu okolo 160,- korun za 500 g. V malom. Čím väčší odber, tým je jednotková cena, samozrejme, nižšia...

Ten sezamový olej vyjde u rovnakého predajcu zhruba 10x viac..

Z.
MartinB

Příspěvek od MartinB »

Zdravím Tě Slovi,
jak to vypadá s tímto mýdlem?Vyzkoušel jsi ho?

Zkoumal jsem to složení a zaujalo mě, na rozdíl od Zuzky bych se nebál malé pěnivosti-kokosový olej(zmýdelněný) je na druhém místě a navíc je tam ricinový olej, ale to že použili jen hydroxid sodný způsobí teoreticky opravdu horší rozpustnost, což by mohlo znamenat delší šlehání.
Klouzavost zajistí ten kaolín.
Ale víc by mě zajímala stabilita pěny vzhledem k tomu NaOH.
"Kdo spěchá, dřív umře..." Martin B.
Odpovědět

Zpět na „Mýdla a krémy na holení“