Dobrý den kolegové, Dobrý den kolegyně,
Je doba dovolených a člověk začíná objevovat cizí produkty na holení z jiných zemí.
Věřím, že jste si také něco přivezli nebo dostali.
Začnu tedy produktem, který se vyrábí v Polsku. Je to balzám po holení značky Ziaja.
Tento výrobce je v Polsku velice známý a dlouho době vyrábějící věci nejen na holení. Je to kosmetická firma Ziaja Ltd. z města Gdansk založená v roce 1989.
Firma se specializuje na výrobu léčiv, ale i kosmetiky.
odkaz: http://ziaja.com/
http://ziaja.cz/
Mají v Praze zastoupení:
Výhradní distributor v ČR
Varium a.s.
tel: +420 77 44 11 038
e-mail: rubin@varium.cz
e-shop Ziaja ČR: www.ruzova10.cz
Představím Vám výrobek Ziaja Yego balzám po holení.
Je to balzám po holení pro muže. Je to pánská řada Men yego (Yego jako v překladu jeho. Takže myšleno pro pány).
Samotný balzám je balený do plastového obalu jako zubní pasta se zacvakávacím uzávěrem.Samotný plast je hrubší než u gelu nebo krému. A také modrá barva je jiná. Zde je sice modrá, ale lesklá a spíše stříbrno modrá. Obsah balzámu je 75g. Pod víčkem bohužel nemá bezpečnostní přelepku z hliníkové fólie.
Vhodné je spotřebovat balzám do jednoho roku od zakoupení a otevření. Datum je vidět na sváru tuby. Já tam mám rok 2019 11 měsíc.
Protože je možné výrobky Ziaja zakoupit i v CZ tak není problém udat českou cenu.... a to 60 Kč. Dle prodejce.
Stačí se podívat zde: https://www.vmd-drogerie.cz/ziaja-men-d ... eni-75-ml/
V Polsku stojí 2,50 Zlotý. Což je necelých 18 Kč. Podle kurzu. EDIT 24.7 2017. Pořádně jsem se kouknul do paragonu a omlouvám se není tam 2,50 za balzám, ale 5,99 Zlotých. Což je 39,60 Kč.
Zatím jsem balzám nezkoušel. Jen očichal. Cítím květiny. Letní louku. Barva balzámu je bílá až stříbrná.
Na pokožce nelepí ani nedělá fleky.Je jednoduše roztíratelný a není mastný. Je to vlastně jako pleťové mléko. Stejná konsistence.
Rozměry: 14 cm x 3,5 cm.
Přikládám odkaz na codecheck: https://www.codecheck.info/kosmetik_koe ... olenia.pro
Složení kosmetiky můžete rozklíčovat zde: https://www.slozeni-kosmetiky.cz
Přikládám odkaz na fotky: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
přidám ještě malé fotky.
Kdo jej již vyzkoušel nebo se chystá. Tak ať dá vědět jak byl či byla spokojený či spokojená.
David
Ziaja Yego balsam po golenia
Ziaja Yego balsam po golenia
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) david_ul dne 24 črc 2017, 17:33, celkem upraveno 1 x.
David a jeho žiletky
Re: Ziaja Yego balsam po golenia
Tak jo, sliboval jsem recenzi, ale nebyl čas ji napsat.
Tenhle balsám jsem si pořídil, budou to už 3 týdny spolu s holícím krémem stejné značky.
Všechno už bylo popsáno výše, takže jenom doplním - vůně je přesně taková jako vůně holícího krému, takže
nemůže dojít ke zmatení vůní. Příjemná květinová s lehčími tóny, která do hodiny odezní.
Vlastnosti balsamu jsou velice dobré, určené i pro citlivou pokožku, která jej velice rychle vstřebá.
Poněkud řidší konzistence, ale dobře se roztírá, nelepí, dobře zvláčňuje.
Neobsahuje alkohol, což pro někoho může být zklamáním, ale ostatní s citlivější pokožkou to jistě uvítají.
Tenhle balsám jsem si pořídil, budou to už 3 týdny spolu s holícím krémem stejné značky.
Všechno už bylo popsáno výše, takže jenom doplním - vůně je přesně taková jako vůně holícího krému, takže
nemůže dojít ke zmatení vůní. Příjemná květinová s lehčími tóny, která do hodiny odezní.
Vlastnosti balsamu jsou velice dobré, určené i pro citlivou pokožku, která jej velice rychle vstřebá.
Poněkud řidší konzistence, ale dobře se roztírá, nelepí, dobře zvláčňuje.
Neobsahuje alkohol, což pro někoho může být zklamáním, ale ostatní s citlivější pokožkou to jistě uvítají.
V noci slyším i vousy růst
Zdravím Vás kolegové,
potvrzuji co psal Vousáč, přesně to vystihl. Dnes jsem poprvé na ostro otestoval tento balzám na holení. Holil jsem se i s krémem na holení stejné značky Ziaja. A musím říci, že balzám má stejnou konzistenci jako Balzám od Astridu Adam. Má stejnou barvu i chování. Nelepí ano vůně jsou rozdílné. Ale co bych tomu vytkl je nakonec samotný obal. Jak je balzám více tekutý tak obal typu zubní pasta se tomu moc nehodí. Osobně bych tomu dal spíše ten samý obal co má ADAM balzám. Prostě flakon. Je jedno jestli sklo nebo plast.
Vůně mi zatím drží. Co jsem zkoušel vůni balzámu na ruce. Jen tak na sucho bez holení tak jsem cítil vůni ještě dnes ráno. Sice slabě, ale cítil. Ono je rozdíl mokré použití a suché.
Vůně je myslím použitelná i do kanceláří pro lidi co se nedostanou ven. Vůně nečpí nebo nedělá neplechu.
Osobně jsem včera zkoušel test na alergii jestli mi podráždí kůži nebo ne. A test dopadl dobře. Žádný flek či problém na kůži. Takže asi jej zvládnou i alergici.
David
potvrzuji co psal Vousáč, přesně to vystihl. Dnes jsem poprvé na ostro otestoval tento balzám na holení. Holil jsem se i s krémem na holení stejné značky Ziaja. A musím říci, že balzám má stejnou konzistenci jako Balzám od Astridu Adam. Má stejnou barvu i chování. Nelepí ano vůně jsou rozdílné. Ale co bych tomu vytkl je nakonec samotný obal. Jak je balzám více tekutý tak obal typu zubní pasta se tomu moc nehodí. Osobně bych tomu dal spíše ten samý obal co má ADAM balzám. Prostě flakon. Je jedno jestli sklo nebo plast.
Vůně mi zatím drží. Co jsem zkoušel vůni balzámu na ruce. Jen tak na sucho bez holení tak jsem cítil vůni ještě dnes ráno. Sice slabě, ale cítil. Ono je rozdíl mokré použití a suché.
Vůně je myslím použitelná i do kanceláří pro lidi co se nedostanou ven. Vůně nečpí nebo nedělá neplechu.
Osobně jsem včera zkoušel test na alergii jestli mi podráždí kůži nebo ne. A test dopadl dobře. Žádný flek či problém na kůži. Takže asi jej zvládnou i alergici.
David
David a jeho žiletky
Zdravím Vás kolegové,
otestováno již druhé balení balzámu a můžu říci, že je lepší než od Astrid Adam.
U Adamu balzám po holení jsem občas dostal slabou vyrážku. U Ziaja balzámu ani náznak. Ziaja vydrží déle mastnější a řekl bych, že více hydratuje než balzám od Astridu.
Ale je to můj názor, co uživatel to názor. Uvidíte sami jestli budete mít stejný názor co tento produkt.
David
otestováno již druhé balení balzámu a můžu říci, že je lepší než od Astrid Adam.
U Adamu balzám po holení jsem občas dostal slabou vyrážku. U Ziaja balzámu ani náznak. Ziaja vydrží déle mastnější a řekl bych, že více hydratuje než balzám od Astridu.
Ale je to můj názor, co uživatel to názor. Uvidíte sami jestli budete mít stejný názor co tento produkt.
David
David a jeho žiletky
Jen podotýkám, že člověk píšící recenze by se měl vyhýbat spojením " tento prostředek je lepší než jiný, protože z toho prvního jsem dostal vyrážku". Každý máme jinou pleť a každý reagujeme na různé prostředky jinak.