Pepsolon
Re: Pepsolon
Tož, snad zostane aj neco na nás !?
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Bobe určitě, Pepsonovi poskytuji 5 litrů, si myslím, že všichni zájemci budou spokojeni, Pepson si může zahrnou své náklady, práci a know how .., je to čistě na něm, a hlavně mu dopřejte čas na tu alchymii , F
Ahoj Pepsone. Dle naší vzájemné e mailové info (a po mém dárku 5-6 litrů potřebného lihu) jsem v dubnu 21 pochopil, že je třeba po výrobě VPN nechat tuto VPN měsíce zrát. No pár měsíců uběhlo.
Co Ty na to? Na Pepsalon se těšíme! Už to zraje.?
Dej prosím info, ať víme více. F
Co Ty na to? Na Pepsalon se těšíme! Už to zraje.?
Dej prosím info, ať víme více. F
Ahoj Pepson.
Už máš uzráté nějaké vzorky? F
Už máš uzráté nějaké vzorky? F
Ahoj kolegové, tak zkušební vzorek z dodaného lihu, který zrál 6 měsíců v lednici, se přes dvoudenní míchání, nespojil. Vzhledem k tomu že nejsem chemik, musím najít řešení stylem, pokus- omyl.
Zatím jsem spotřeboval 0,5 litru lihu, takže počítám že asi 1 l. spotřebuji na testování.
O výsledku Vás budu informovat.
Díky P.
Zatím jsem spotřeboval 0,5 litru lihu, takže počítám že asi 1 l. spotřebuji na testování.
O výsledku Vás budu informovat.
Díky P.
Ahoj Pepsone.
Pepsolon snad opět dáš! Jinak by v tom byl čert.
Dík předem za snahu, a prosím, a nejen já za případné a raději průběžné info. Ať se daří!! Hop, hop, Dík. F
Pepsolon snad opět dáš! Jinak by v tom byl čert.
Dík předem za snahu, a prosím, a nejen já za případné a raději průběžné info. Ať se daří!! Hop, hop, Dík. F
Ahoj Pepsone.
Pár měsíců uběhlo. Máš pro nás nějaké info zda se 2 pokus povedl? Nebo je ještě brzy? F
Pár měsíců uběhlo. Máš pro nás nějaké info zda se 2 pokus povedl? Nebo je ještě brzy? F