Mimopražská setkání

Místa a termíny pravidelných i nepravidelných setkání brusičů břitev z Čech, Moravy, Slezska a Slovenska
Pedrosjan

Re: Mimopražská setkání

Příspěvek od Pedrosjan »

Takže zde? 8-) http://www.kmpcb.cz/
Já pivu moc neholdující ani vlastně Budějovické hospody moc neznám,vyjma těch joo známých.Jinak k tomu kouření,,skončil jsem s cigaretou právě před těmi 4,5 lety. :lol:
MERKUR Solingen - 37 001
vladacr

Příspěvek od vladacr »

Klidně, ale dovolili jsem si připravit malý formulář, tak je mi líto ho sem nedat :-)

http://goo.gl/forms/hIF2X6mdCd

Po jeho vyplnění odešlete, vygeneruje se nám tabulka se všemi údaji. :-)
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Jinak malý dovětek,u mne je to drobet složitější,momentálně marodím a ještě příští týden a pak ten další(ve kterém proběhne "slezina"),již budu schopen,jelikož dělám na směny v turnuse ještě přesně nevím volno,tak dám hned vědět či se přizpůsobím počátkem týdne či možná již na konci toho příštího-děkuji.. 8-)
MERKUR Solingen - 37 001
Libor

Příspěvek od Libor »

No já jsem momentálně taky nějakej rozkašlanej, ale pokud bude nekuřácká, tak není problém. Můžu skoro celý týden, kromě středečního odpoledne cca od 15 do 16:30 ale ani to není bezpodmínečný, jinak pokud budu vědět dopředu, tak se tak zařídím. Pouze 2-3 dubna a víkend kolem 11. nemůžu, jsem soukromě na otočku v Brně.
Jinak pokud se neshodneme na pivu, můžeme do vinárny, kavárny, čajovny, mléčného baru, dětského koutku... Ne už přeháním :-D Jen nechávám otevřenou diskusi na nápady, ze kterých pak vybereme. Já mám pivo taky jen jako pomalu sváteční nápoj, skoro nikam nechodim, ale když už, tak si dám rád nějaké. Ještě přichází v úvahu Minipivovar Krajinská 27.
Začneš-li se holit břitvou, jako bys překročil Rubikon. Není cesty zpět...
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Necháme tu verzi původní,jsem na tu hospodu zvědav a navíc!!Je vzdušnou čarou vzdálena tak 1 km od mého bydliště.. :lol:
MERKUR Solingen - 37 001
Libor

Příspěvek od Libor »

Je to tam pěkný, nejen kilometr od tvého bydliště, ale kousek od mého studoviště a pracoviště :-D. Jednou jsem ji doporučoval pouze podle ohlasů Danielu Vaňkovi, který nám přednášel forenzní genetiku, a dostal jsem na pivo takovou chuť, že jsem si tam dal jedno před odjezdem autobusu. Mám potvrzeno, že jsou nekuřáčtí. K tomu jedna malá technická, jelikož budeme různě očichávat vůně mýdel, kolínských a podobně, tak bychom stejně přes kouř nic necítili. Proto ti, kdo si budou chtít zapálit, tak půjdou ven na chodník, taková zima už nebude.
PS: Snad nebydlíš ve Volfovce :-D, to bych ti nepřál :-D
vladacr

Příspěvek od vladacr »

No, já to mám na Husovku o něco dál, ale pokud je to v dosahu MHD, tak není problém. Z Netolic a Tábora je to dal. ☺ Pondělí a středy můžu po půl páté, ostatní dny klidně po druhé hodině. Pivo moc nemusím, a když, tak černé a to tam mají.
Libor

Příspěvek od Libor »

Vlado, je tam hned zastávka U Parku, jinak kousek odsud i Vysokoškolské koleje (linka 3), co se týče piva, každý den mění lístek, ale co jsem vypozoroval, tak část piv zůstává déle, myslím, že mají i kopici lahvových speciálů.
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Přátelé z Č.B a vůbec z J.Čech.Jak jste možná četli,dnes mi dorazil balíček s holicí drogerií.. 8-) .Takže bych tak na příští týden někdy v pondělí,úterý viděl náš sraz.Blíže bychom se domluvili v soukr.zprávách,mailech či telef.. ;) Pokud by ještě někdo chtěl,nechť sem třeba ještě napíše o info.Díky 8-)
MERKUR Solingen - 37 001
Pedrosjan

Příspěvek od Pedrosjan »

Takže s konečnou platností se sraz uskuteční v úterý 31.3 kolem šesté večerní ve zmiňované restauraci,stůl zajištěn ;) .Známí účastníci obesláni mailem,sms.. 8-) .Vzkaz pro kolegu keyboo-potvrdíš účast?SZ byla zaslána.. ;) Pokud by snad někho dodatečně napadla účast,dejte prosím vědět s případným zajištění místa.Putovní balíček samozřejmě beru ssebou,pak poputuje k Liborovi.S pozdravem Petr(Pedrosjan) 8-)
MERKUR Solingen - 37 001
Zamčeno

Zpět na „Setkání brusičů břitev“