Zdravím vás Mistře oboru,,
Stejně jako znám Mistra obuvnika tj, firma ER-TL,ktery se mi již 19 tým rokem stará o mé boty..Ano,mám boty 19 let,kvalita,tak nyní je to zde Mistr oboru z prací na Břitvy.. Každy je jistě zde z lidí mistr svého nějakého řemesla-tím nepočítam uředniky...
Zaslal jsem vám email s několika fotkami své břitvy po dědovi..Koukněte zda-li je ještě možno ji dát do pucu a mám tam jeěte nějaké otázky,,
Potom se jeste podívam na vaše štětky a řemeny,proč to kupovat někde v obchodě a dělat jim kšeft,když kšefty si můžem dělat mezi sebou a je to vlastně,jako by doma..Stejně jako jsem si všiml,že dělají se tady hromadné objednavky na břitvy,což pokud bude zase nějaká taková akce,tak se zůčastním..
Myslím,že zde jsou dobře investované peníze a je to i vlaste i dědictví pro své syny či vnuky,v mém případě asi pro vnuka,ale co já vím,třeba má nová přítelkyně bude mít jestě syna...
Pěkný den Kamil
Dotazy na PetraS
Jak nejlépe komunikovat?
Když tak pročítám tohle vlákno, tak si nejsem jistý, jestli je efektivnější uhánět PetraS tady a nebo emailem.
Když objednám nějaké služby, jaké se dají očekávat termíny? A teď se ptám jen proto, abych věděl, co mám očekávat a nesnažím se tlačit. Zajímají mě tyhle věci:
- koupě obtahovacího řemenu
- doladění právě koupené břitvy
- omlazovací kůra pro břitvičku babičku ze starožitnictví
Když objednám nějaké služby, jaké se dají očekávat termíny? A teď se ptám jen proto, abych věděl, co mám očekávat a nesnažím se tlačit. Zajímají mě tyhle věci:
- koupě obtahovacího řemenu
- doladění právě koupené břitvy
- omlazovací kůra pro břitvičku babičku ze starožitnictví
Re: Dotazy na PetraS
Zkusím společnou odpověď.
Na renovace a broušení je zapotřebí moc a moc času "x" hodně Břitev co potřebují dát do pořádku, sice "/" dvě moje ruce, ale "x" jedna republika (někdy i více republik) a rovnice je uzavřena...
Výsledkem jsou "nekonečné" dodací lhůty. Opravdu nemám volno abych si odpočinul a snažím se seč mi síly stačí.
Je snadné mi poradit kterak si mám organizovat práci, ale kdo někdy zkusil kolik času je zapotřebí jen na odstranění rzi, nebo k nabroušení křivé čepele, tak ví, že organizace práce s tím nemá nic společného.
Proto všem děkuji za obrovskou trpělivost se kterou čekají až na jejich Krásky dojde řada.
Odměnou jim pak je Břitva-Dáma, která se vrátí do plnohodnotného Břitevnického života.
A to nepočítám obrovské množství emailů s dotazy a fotkami na které musím odpovídat a napsat mnohdy hodně dlouhé odpovědi aby dávaly smysl a to jak soukromé emaily, tak odpovědi na foru.
Sám obdivuji naše Adminy jak zvládají uržovat naše forum přehledné, noblesní, slušné a fungující k plné spokojenosti. Vždyť stačí sledovat kolik úprav, odpovědí a práce s našim forem mají. moc díky.
Zdravím, Petr.
Na renovace a broušení je zapotřebí moc a moc času "x" hodně Břitev co potřebují dát do pořádku, sice "/" dvě moje ruce, ale "x" jedna republika (někdy i více republik) a rovnice je uzavřena...
Výsledkem jsou "nekonečné" dodací lhůty. Opravdu nemám volno abych si odpočinul a snažím se seč mi síly stačí.
Je snadné mi poradit kterak si mám organizovat práci, ale kdo někdy zkusil kolik času je zapotřebí jen na odstranění rzi, nebo k nabroušení křivé čepele, tak ví, že organizace práce s tím nemá nic společného.
Proto všem děkuji za obrovskou trpělivost se kterou čekají až na jejich Krásky dojde řada.
Odměnou jim pak je Břitva-Dáma, která se vrátí do plnohodnotného Břitevnického života.
A to nepočítám obrovské množství emailů s dotazy a fotkami na které musím odpovídat a napsat mnohdy hodně dlouhé odpovědi aby dávaly smysl a to jak soukromé emaily, tak odpovědi na foru.
Sám obdivuji naše Adminy jak zvládají uržovat naše forum přehledné, noblesní, slušné a fungující k plné spokojenosti. Vždyť stačí sledovat kolik úprav, odpovědí a práce s našim forem mají. moc díky.
Zdravím, Petr.
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Zdravím, vzhľadom na to že som tu nový a neviem ako presne to tu funguje a všimol som si, že pán Peter S je očividne silno vyťažený...čo zrejme značí vysokou kvalitu služieb, tak sa chcem pripomenúť s dotazom posielaným pár dni do zadu ohľadom možnosti objednania obťahovacieho remeňa a jeho ceny a tiež by ma zaujímalo ako je to s vylepšením ostria na novej britve či má zmysel to Vám posielať a aké sú doby dodania...zrejme sa bude jednať o túto krásku (http://www.luxusni-holeni.cz/detail/boe ... schildpatt). Za odpoveď ďakujem...
Nenazrál už čas na přijetí učňů a tovaryšů, případně na založení cechu? Sám to nebudete stíhat a bude to čím dál tím horší.
Já bych třeba rád vyzkoušel holení břitvou, ale čekat na ostrou břitvu měsíce je dost velká vstupní bariéra. To už musíte být hodně nadšení. V podstatě nelze ostrou břitva koupit, protože je prý termín "shave ready" mýtus.
No na Vašem místě bych alespoň zvedl ceny. Když u Vás lidi stojí frontu, tak si to zcela jistě můžete dovolit a zbude Vám pár kaček na asistenta, co bude odpovídat na emaily a odesítat balíčky. Teď jsem asi naštval ostatní na tomhle fóru, když radím zvýšení cen.
Ať se Vám daří a budu se těšit, že budu mít někdy břitvu od Vás nabroušenou.
Já bych třeba rád vyzkoušel holení břitvou, ale čekat na ostrou břitvu měsíce je dost velká vstupní bariéra. To už musíte být hodně nadšení. V podstatě nelze ostrou břitva koupit, protože je prý termín "shave ready" mýtus.
No na Vašem místě bych alespoň zvedl ceny. Když u Vás lidi stojí frontu, tak si to zcela jistě můžete dovolit a zbude Vám pár kaček na asistenta, co bude odpovídat na emaily a odesítat balíčky. Teď jsem asi naštval ostatní na tomhle fóru, když radím zvýšení cen.
Ať se Vám daří a budu se těšit, že budu mít někdy břitvu od Vás nabroušenou.
Kéž by bylo vše tak prosté a jednoduché jak snadno se to jeví.
Truhlář, soustružník (kovo/dřevo), frézař (kovo/dřevo), lakýra, zámečník, ševcovské zpracování kůží, restaurátor, řezbář, brusič, sekretářka, poštovní a balící oddělení, práce s mikroskopem, fotograf a další a další, a to vše ve čtyřech rukách...
Tož tak nějak je to kolem těch našich Krásek.
A ty ceny? Břitvy jsou jsou Dámy a kšeftovat s jejich půvaby...
Truhlář, soustružník (kovo/dřevo), frézař (kovo/dřevo), lakýra, zámečník, ševcovské zpracování kůží, restaurátor, řezbář, brusič, sekretářka, poštovní a balící oddělení, práce s mikroskopem, fotograf a další a další, a to vše ve čtyřech rukách...
Tož tak nějak je to kolem těch našich Krásek.
A ty ceny? Břitvy jsou jsou Dámy a kšeftovat s jejich půvaby...
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Pak už nezbývá nic jiného než pána Mistra PetraS naklonovat.
Ale co by na to řekla jeho paní?
Jako vyučený zámečník bych ti rád pomohl a přiučil ale ta dálka...
No nic a zdravím.
Ale co by na to řekla jeho paní?
Jako vyučený zámečník bych ti rád pomohl a přiučil ale ta dálka...
No nic a zdravím.
Lepší dobře nabroušená břitva než zle nabroušená žena.
to PetrS:
Já myslím, že takhle to má ale každá profese. Dělání softwaru není jen o programování a kadeřníkovi nestačí jen umět dobře držet nůžky. Nicméně s pochopením rozumím.
A ty ceny? To přece není žádné kšeftování. Peníze jsou formou poděkování za služby a málo poděkovat je neslušné.
Já myslím, že takhle to má ale každá profese. Dělání softwaru není jen o programování a kadeřníkovi nestačí jen umět dobře držet nůžky. Nicméně s pochopením rozumím.
A ty ceny? To přece není žádné kšeftování. Peníze jsou formou poděkování za služby a málo poděkovat je neslušné.
jj.když se to tak vezme,tak vyučení zamečnici a strojaři nejsou v tomto státě docenění,,Oni vůbec lide se strojním vzdělaním nejdou oceněni a přitom bez strojařů by nebylo nic,,Vezmete si,že všude kde je nějaký kov či mechanika,je diky strojařům,ale to ne,to jsou nejvíc oceněni právnici-nejlepe z Plzně,potom byrokrati z uředníci.
ale už se to trochu zlepšuje,už zjistili že bez průmyslu to nejde a uředniků je mnoho a k ničemu..
ale už se to trochu zlepšuje,už zjistili že bez průmyslu to nejde a uředniků je mnoho a k ničemu..
to kamik69:
a ci si vobec niekto uvedomuje co vsetko musi mat clovek okolo frezky a sustruhu v skrini aby mohol zacat makat. jedna vec je kupit masinu a druha vec je mat vercajk na vsetko co treba robit. to je investicia ako prasa. len poriadny zverak na frezku 200 mm siroky je za 30.000czk len tak fukne a to este nie je hydraulicky.
No a potom pride frajer z nejakym tvarovym paskvilom ktory ani nejde upnut, chce to len trochu niekde liznut a mysli si ze to bude za 100czk alebo za pivo v hospode
nehovoriac o tom ze ked niekto chce robit drevo a aj kovove materialy tak by v podstate mal mat 2 dielne pretoze ten prach z dreva je zabijak.
vsetko vyzaduje iny fortiel a ked ma byt vysledok k svetu tak to stoji vela remeselnej zrucnosti, usilia ale v prvom rade investicii.
a ci si vobec niekto uvedomuje co vsetko musi mat clovek okolo frezky a sustruhu v skrini aby mohol zacat makat. jedna vec je kupit masinu a druha vec je mat vercajk na vsetko co treba robit. to je investicia ako prasa. len poriadny zverak na frezku 200 mm siroky je za 30.000czk len tak fukne a to este nie je hydraulicky.
No a potom pride frajer z nejakym tvarovym paskvilom ktory ani nejde upnut, chce to len trochu niekde liznut a mysli si ze to bude za 100czk alebo za pivo v hospode
nehovoriac o tom ze ked niekto chce robit drevo a aj kovove materialy tak by v podstate mal mat 2 dielne pretoze ten prach z dreva je zabijak.
vsetko vyzaduje iny fortiel a ked ma byt vysledok k svetu tak to stoji vela remeselnej zrucnosti, usilia ale v prvom rade investicii.
Pred britvou musis mat respekt, strach nej ta zabije.