> PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA 2015
Re: > PUTOVNI BALICEK BRITVAFORA
Já si na srazu odebral pár vzorků a dodal balíček žiletek Feather. Takže ke mě již balíček nemusí. Díky. Jsou v něm zajímavá mýdla a další potřeby.
Do balicku pridana kosticka mydla Dusy Professional Men Kabinett. Pokud by se nazev z uzaviratelneho sacku smazal, prosim obnovte jej fixem.
Není zbytku bez přebytku...
Zdravím kolegové,
balíček (resp. už pořádný balík) předán v uplynulém týdnu do rukou České pošty a odputoval ke kolegovi hansovi. Čekáme na přijetí..
Mushroom
balíček (resp. už pořádný balík) předán v uplynulém týdnu do rukou České pošty a odputoval ke kolegovi hansovi. Čekáme na přijetí..
Mushroom
Dnes jsem obdrzel balicek od kolegy Mushrooma. Osobne bych to nenazival balicek ale uz balik , kdyz mi to postacka nesla mel jsem slusne prekvapeny vyraz ve tvari
Přátelé jste na mě nějak zapoměli?
Kdepak se momentálně nachází balíček a půjde ještě vůbec do oběhu?
MERKUR Solingen - 37 001
Balicek se prave nachazi v Brne Kralove-Poli u me osoby
Výborně díky,takže se uvažuje o pokračování putování?hans píše:Balicek se prave nachazi v Brne Kralove-Poli u me osoby
MERKUR Solingen - 37 001
Bohuzel, asi vas zklamu.
Za tyden si jej u me vyzvedne Wiking. Psal mi ze ma v planu balicek "omladit" a dat do nej vice atraktivnich veci a zkusit druhe kolo
Takze pokud nedostanu od Wikinga jine informace zde na foru popripade od nej emailem, plati ma puvodni domluva s nim.
Za tyden si jej u me vyzvedne Wiking. Psal mi ze ma v planu balicek "omladit" a dat do nej vice atraktivnich veci a zkusit druhe kolo
Takze pokud nedostanu od Wikinga jine informace zde na foru popripade od nej emailem, plati ma puvodni domluva s nim.
Jistě,v pohodě.. ,tak se můžeme všichni vzájemně těšit na nějaké nové věci co kdo přidá..hans píše:Bohuzel, asi vas zklamu.
MERKUR Solingen - 37 001