Ahoj,
s dovolením bych opět otevřel toto téma. Hledám někoho kdo by byl ochotný nabrousit mi novou břitvu. Ideálně kdyby měl někdo čas a chuť se sejít a ukázat mi jak na to. Byl bych velmi vděčnný.
Děkuji Moc Tomáš
Hledam brouseni v Praze
Re: Hledam brouseni v Praze
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zda se nenajde někdo z Prahy a okolí, kdo by byl ochoten nabrousit mi novou břitvu, případně mi ukázat jak si ji nabrousit.
Koupil jsem si ji minulý týden a radost z nákupu se pomalu vytrácí, protože nejsem schopný najít nikoho kdo by mi ji pomohl dostat do funkčního stavu.
Budu rád za jakoukoliv pomoc.
Děkuji
chtěl bych se zeptat zda se nenajde někdo z Prahy a okolí, kdo by byl ochoten nabrousit mi novou břitvu, případně mi ukázat jak si ji nabrousit.
Koupil jsem si ji minulý týden a radost z nákupu se pomalu vytrácí, protože nejsem schopný najít nikoho kdo by mi ji pomohl dostat do funkčního stavu.
Budu rád za jakoukoliv pomoc.
Děkuji
Ahoj,
také bych se připojil k tématu... Jsem tu nový a rád bych poptal někoho z Prahy, kdo by mi nabrousil břitvu, abych se mohl zkusit oholit a případně se stát posedlým.
Díky
také bych se připojil k tématu... Jsem tu nový a rád bych poptal někoho z Prahy, kdo by mi nabrousil břitvu, abych se mohl zkusit oholit a případně se stát posedlým.
Díky
Pár členů z Prahy je na fóru,pokud vím,tak komerčně nebrousí ,ale možná by byli ochotni, zájemci břitvu nabrousit či naučit broušení.Druha možnost je zúčastnit se srazu v Ostrohu a naučit se brousit sám.
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Všichni musíme čelit rozhodnutí mezi tím, co je správné a co je snadné . J.R.
Chlapci, chlapci! Stačí jen na fóru číst, číst, číst......viewtopic.php?f=105&t=2040
Sice už v Praze nebydlím, ale denně tam jezdím do práce......
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Po prázninách se určitě sejdeme v Praze na pokec a malé domácí broušení.
Nechtěl jsem na nikoho ukazovat Honzo, chytrému nápověz,....... Kdo chce hledá kde.kdo nechce hledá výmluvuZipíno píše: ↑26 srp 2017, 20:49 Chlapci, chlapci! Stačí jen na fóru číst, číst, číst......viewtopic.php?f=105&t=2040
Trpělivost a čas udělají více než hněv a síla. Jean De La Fontaine
Diky za reakce. Ozvu se Zipinovi.
To Bob76:
Já to znám takhle: Kdo chce, hledá způsoby; kdo nechce, hledá důvody
Já to znám takhle: Kdo chce, hledá způsoby; kdo nechce, hledá důvody
671 grains of diplomacy-.50 BMG