Tož právě jsme to s Jituš vyřešili.
Vezmeme si sebou nafukovací postel a je po starostech. Budeme mít dvojlůžko a na všechny se dostane místa na spaní. Spacáky bereme tak jako tak a je vyřešeno. Na Července jsme spali na jedné válendě oba a tady budeme mít luft - velepostel.
Už není co řešit.
Podzimní setkání Břitevníků 2010
Re: Podzimní setkání Břitevníků 2010
Břitva je jako život - dokud máš pevnou ruku, nemusíš mít obavy.
Tak to abych přibalil do krosny i foukadlo! Nebo už máte vlastní, pane Mistr?
671 grains of diplomacy-.50 BMG
Díky moc za nabídku.
Protože jsem obdivoval Tvoje fukadlo a nechtělo se mi funět růčo, tak jsme zakoupili šalastrikové. Tak ho bereme sebou.
Ještě jednou moc díky a zdravíme, JaP.
Protože jsem obdivoval Tvoje fukadlo a nechtělo se mi funět růčo, tak jsme zakoupili šalastrikové. Tak ho bereme sebou.
Ještě jednou moc díky a zdravíme, JaP.
Ať se děje co se děje tak nespím v místnosti s Menym, tentokrát nechť si jeho hlasového projevu ve spánku užije někdo jiný
Rezervuji si dvě lůžka ve VIP sekci s příplatkem.
Ahoj všem,
tohle téma jsem asi trochu zaspal. Jsem pro. Tj. taky bych se zastavil na kus řeči - asi tak na víkend pokud je místo.
Podle mapy to vypadá, že je k dispozici zahrada? (myšleno na ložírování)
tohle téma jsem asi trochu zaspal. Jsem pro. Tj. taky bych se zastavil na kus řeči - asi tak na víkend pokud je místo.
Podle mapy to vypadá, že je k dispozici zahrada? (myšleno na ložírování)
Místa je habakuk.. I na ložírování.. Nikdo se nemusí bát, že by spal venku špatnému počasí čelem..
Pro všechny : lůžek je 8 v jedné místnosti (včetně volného prostoru kolem nich na případně "přistýlky") a 8 rádoby nadstandard ve druhé místnosti. Dále budeme mít k dispozici dost velkou místnost v chatě, kde budeme patrně přebývat a kde je taktéž možno přespat..
Pro všechny : lůžek je 8 v jedné místnosti (včetně volného prostoru kolem nich na případně "přistýlky") a 8 rádoby nadstandard ve druhé místnosti. Dále budeme mít k dispozici dost velkou místnost v chatě, kde budeme patrně přebývat a kde je taktéž možno přespat..
....že, aby sa bolo na čo tešiť. teda okrem iného
dnes už som totálne OFF
dalšie info dám zainteresovaným účastníkom zrazu zajtra cez SZ,dnes už som totálne OFF
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
,,Neexistuje správne a nesprávne oholeníe."
Bravoooooo - paráda.
Už se těším.
Už se těším.
Neprekročíš maximálne povolené zaťaženie auta?